woensdag 22 augustus 2012

Knor knor


4,95
Wederom hebben vier pootjes en twee oortjes hun eigenaar gevonden. Het haken is leuk maar het in elkaar zetten is iets wat ik op de één of andere manier uitstel. Direct het gezichtje erop gemaakt en dit is het resultaat. Hier zit het varkentje even lekker te zonnen op de schutting. Hij is inclusief krulstaartje 13 cm lang. De hoogte is 6,5 cm. Ik kan hem ook in een ander kleur of kleuren maken.

woensdag 15 augustus 2012

Kip ik heb je!

Dit leuke kipje heeft vandaag oogjes gekregen. Zoals je ziet is het een klein dondersteentje :)
Bij wie mag dit kipje op de plank staan te pronken met zijn gehaakte veren? Ik kan hem ook in andere kleuren maken. Hij is niet geschikt voor kleine kinderen ivm de  geplakte oogjes.

5,95


woensdag 8 augustus 2012

Rozet gehaakt

Op koninginnedag stond iemand gehaakte bloemetjes aan speldjes te verkopen. Een vriendin van mij was hier helemaal weg van. Samen met haar blader ik door een boek met gehaakte bloemen. Deze vind ik mooi zei ze bij deze rozet. Dezelfde avond nog haaknaald en draad erbij. Echter staan daar opeens twee tekens bij waar ik niet wijs uit werd. Eerst maar weer aan de kant. Gisteravond weer puzzelen en dit is vanmiddag het resultaat geworden! Ik ben tevreden. In het echt vind ik hem overigens mooier dan op de foto.
Je kan er een leuk haarspeldje of broche van maken. Ook leuk op een kaart maar of deze dan nog door de brievenbus past...
Zij wil graag een roze dus deze is voor de liefhebber.

0,75

dinsdag 7 augustus 2012

Konijntje

konijntje 2,00 euro
Met wol van de wibra heb ik drie jaar geleden dit konijntje gehaakt. Terwijl ik vandaag bezig was met zijn mondje knipte ik perongeluk in een oor. Na het haken van een nieuw oortje zie ik opeens dat ze verschillend zijn. Andere oor er dus ook maar af en nu hier op de foto met twee nieuwe oortjes :-). Het konijntje is bijna 15 cm lang. Helaas staat hij niet echt stevig en heeft hij een steuntje in de rug nodig. De oogjes zijn opgeplakt wat hem ongeschikt voor kleine kinderen maakt. Verder is hij natuurlijk reuze snoezig!!

Olifantje

gehaakt olifantje 3,50


Drie jaar geleden al gehaakt maar vandaag heeft hij oogjes en een mondje gekregen. Dit olifantje is slechts negen cm. Ter demonstratie staat hij naast een ikea-magazine want ik kon zo snel niet een ander meetapparaat vinden. Helaas heeft hij wel een steuntje nodig om rechtop te blijven staan. Het olifantje is gemaakt van goede kwaliteit katoen. De oogjes zijn erop geplakt wat hem ongeschikt voor kleine kinderen maak.

Hij is te koop voor 3,50


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...